Shipping & Logistics, vad betyder det egentligen ?

Vad vi gör

Som en pålitlig och oberoende partner för alla logistikbehov erbjuder vi ett brett utbud av tjänster i samband med sjötransporter för import och export av varor.

 

Kort sagt, vi på Hansell Shipping & Logistics planerar, kommunicerar och koordinerar med de inblandade parterna, alla detaljer som behöver tas om hand för att ett fartyg ska komma till hamn och framgångsrikt lasta eller lossa sin last.

En fartygsagents ansvar

Vi ser till att alla hamnarrangemang görs och genomförs korrekt och effektivt. Det är fartygsagentens uppgift att se till att fartyget slutför sin verksamhet snabbt och att inga förseningar uppstår.

Hamn

Fartyg

Besättning

Nyfiken på våra fartygstjänster?

Vi har samlat mer detaljerad information om våra fartygstjänster och vad som gör att vi sticker ut från konkurrenterna.

Befraktning och skeppsmäkleri

Vårt breda nätverk och långa erfarenhet av torrlast till och från Östersjöområdet, Storbritannien, Nordsjön och ARA-området. Skogsprodukter, bulklaster och metaller är några av de produkter vi skickar för våra kunder. Vi har mer än 50 års erfarenhet av sjötransporter.

Har du behov av befraktning?

På Hansell Shipping and Logistics hanterar vi befraktningsavtal varje år. Om du är intresserad av att veta mer om våra chartertjänster, har vi förberett mer detaljerad information åt dig.

Forwarding

Att transportera gods är troligen den del av vårt arbete som de flesta tänker på när de funderar på frakt. Att transportera gods är vårt jobb, oavsett om det är på land eller till sjöss.

Letar du efter en agent för din spedition?

Snabb, effektiv och pålitlig; det är Hansell som speditör. Mer information om våra speditionstjänster.